Diskussion:Real Madrid C.F.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har aldrig hørt om Hussein Chaban. Kan det virkelig være rigtigt? --KristianMadsen 17. dec 2006 kl. 19:40 (CET)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Vil gerne indstille denne artikel til at blive Semi-beskyttet grundet vandalisme/hærværk. --Infobesity 1. sep 2011, 21:04 (CEST)

Hej Infobesity
Jeg mener ikke at artiklen har været så voldsomt udsat for hærværk at det kræver en beskyttelse endnu. mvh Tøndemageren 1. sep 2011, 21:34 (CEST)
Tænker at det er på tide med en 'revival' mht. den indstilling til semi-beskyttelse. Synes vandalismen og hærrværket ses tit på denne side. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 20. mar 2012, 17:35 (CET)
Til trods for at denne artikel stort set kun har hærværks-redigeringer siden sidste beskyttelse begrænser omfanget sig stadig til i snit én om ugen (pr. hovedregning; jeg har ikke haft lommeregneren fremme). Det er således begrænset hvad en beskyttelse vil kunne bevirke for nuværende, med mindre beskyttelsesperioden bliver overordentlig lang. Tilsvarende er der ikke mange gengangere blandt vandalerne, hvorfor det bliver svært at gøre et reelt budskab ud af en semibeskyttelse. Hvis problemet tiltager i omfang kan det måske genovervejes, men for nuværende ser jeg ikke noget formål med en beskyttelse. --Medic (Lindblad) (diskussion) 20. mar 2012, 20:05 (CET)

Det er svært at se begrundelsen for den nuværende POV-status. Den bør enten bakkes op af argumenter eller fjernes. --X 6. nov 2011, 16:27 (CET)

I det afsnit hvor skabelonen er sat ind, synes jeg nu godt man kan diskutere om teksten forholder sig neutralt til klubben eller om den prøver at fremme en eller andens agenda. mvh Tøndemageren 6. nov 2011, 20:58 (CET)
Udtalelser såsom "På papiret var Real Madrid dybest set det bedste fodboldhold i verden ...", "... hvilket er lang tid for en så glorværdig klub som Real Madrid" og "Han ville købe de største spillere i hele verden for at lade dem spille for verdens mægtigste fodboldklub gennem tiderne" er ikke ligefrem neutralt formuleret og bør i øvrigt underbygges med et par kildehenvisninger. Så længe disse formuleringer m.m. er til stede, ser jeg ikke nogen grund til at fjerne {{POV}}-skiltet. — Froztbyte 6. nov 2011, 21:22 (CET)

OK, kan godt se problemet ved anden gennemlæsning. Afsnittet om forholdet til Franco-styret trænger desuden til en neutral kilde. Derudover burde der stå noget om klubbens økonomi og enorme gæld. Er også usikker på, om det er rigtigt at klubben "altid" har været blandt de største i verden og "altid" har rivaliseret med FCB. Har prøvet at luge lidt ud i det.--X 6. nov 2011, 22:17 (CET)

Er det overhovedet, relevant med et afsnit om hvorvidt en politiker var fan for klubben? Mvh. Trade 18. nov 2011, 18:48 (CET)
I og med at den pågældende "politiker" var Francisco Franco, som var landets diktator fra 30'erne og til 70'erne, og var en del af den borgerkrig der hærgede nationen i 1930'erne, ser jeg det som værende meget relevant. Desuden mener jeg også at dette kan være (og så vidt jeg husker er) en vigtig del af den rivalisering der er mellem FC Barcelona og Real Madrid. mvh Tøndemageren 18. nov 2011, 19:06 (CET)