Diskussion:Regan Øst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Tikøb-bunkeren har ikke noget direkte med Regan-bunkerne at gøre. Derfor er henvisningen til den slettet her.Calvin 18. okt 2009, 19:04 (CEST)

Regan Øst dækker over to anlæg med forskellig placering og historie (BOC1 og BOC2 jvf http://reganvest.dk/Regeringsanlaeg.html). Denne artikel burde afspejle dette. Andjohan 14. okt 2013, 17:49 (CEST)

Ud fra beskrivelsen af fugleobservation i området, kan positionen indkredses. Der er desuden en sendemast tilknyttet anlægget, som kan ses fra Hellebækvej. Ud fra disse to ting, blev det muligt for undertegnede og Bruger:Hebster at lokalisere anlægget. --|EPO| COM: 1. mar 2010, 19:52 (CET)

Hvem har anlagt bunkeren?[rediger kildetekst]

Er det Den Danske Regering eller Folketinget der har godkendt og anlagt bunkeren? Er det NATO? Er det USA? Hvem har egentligt finansieret projektet og ikke mindst, hvem har bygningsarbejderne været? Danskere? Amerikanere? Hvem? Spørgsmål jeg gerne ville finde svar på, hvis det var muligt. RhinoMind (diskussion) 12. dec 2013, 19:34 (CET)

Mon ikke det var regeringen og Folketinget, der startede projektet? En del af den information, du efterspørger, er sikkert stadig fortrolig, men du kan jo evt. rette henvendelse til Forsvarsministeriet. Mvh. Cgtdk (diskussion) 12. dec 2013, 19:57 (CET)
Eftersom tanken bag REGAN har været at huse regering, kongehus og/eller centraladministration, forekommer det oplagt at byggeriet har været et rent dansk anliggende. --|EPO| COM: 13. dec 2013, 13:10 (CET)