Diskussion:Religionsfilosofi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Tager jeg helt fejl, når jeg synes, at denne artikel ikke er NPOV? Og at den under alle omstændigheder fremstiller et lille hjørne af emnet, som om det var hele emnet? Jeg var på nippet til at foreslå den slettet, men måske taler noget for den.--Heelgrasper 22. apr 2005 kl. 19:18 (CEST)

Den er næppe encyklopædi-egnet. --Palnatoke 22. apr 2005 kl. 19:20 (CEST)
Om den er POV ved jeg ikke, men for mig at se er den ikke synderligt informativ. Jeg vil ikke klage hvis den bliver slettet. --Bruger:Wegge 22. apr 2005 kl. 19:22 (CEST)
Jeg prøver at omskrive artiklen på baggrund af Politikens filosofi leksikon og fjerne QA markeringen.--Heelgrasper 22. apr 2005 kl. 20:13 (CEST)