Diskussion:Rip, Rap og Rup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg mener at de pænt blev leveret tilbage til forældrene, men vendte tilbage unden nogen forklaring.

I en tegneserie jeg engang har læst, bliver de sendt hjem i tasker på et lad, da de ikke ville hjem. --Inc 24. jul 2009, 11:06 (CEST)

I fantasiens verden kan alt jo ske, men kan det passe, at de optræder i en tegneserie 2-3 år før deres "klækning/fødsel"? De kan i hvert fald ikke optræde i en tegneserie, før nogen har opfundet dem, så hvad bunder deres angivne fødselsår i? Opfundet efterfølgende, eller året for deres opstået i fiktionens verden? Det sidste passer jo i givet fald ikke med artiklens tekst, men kilden til deres fødselsår er utilgængelig.
- Sarrus (db) d. 11. apr. 2024, 18:00 (CEST)[svar]

Jeg skal ikke kloge mig i hvordan de har kunnet optræde i tegneserier og film før de blev klækket, men jeg har genfundet kilden som skulle bekræfte det i archive.org. Om den er pålidelig, kan jeg heller ikke sige. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. apr. 2024, 18:35 (CEST)[svar]
Det er da altid en begyndelse :-).
- Sarrus (db) d. 11. apr. 2024, 19:16 (CEST)[svar]