Diskussion:Robert Capa

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Zirland slettede Image:Caida_del_soldado_en_Cerro_Muriano.jpg: In category [[:category:Other speedy deletions|Other speedy deletions]]; no license;

-- CommonsTicker 8. feb 2008, 23:25 (CET)

Faldende soldat[rediger kildetekst]

Hvorfor må billedet af den faldende soldat ikke vises? Det er vist på den engelske wiki og er licenseret som "Fair Use".(Skrev AarhusJ (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fair use-billeder accepteres ikke på bl.a. Commons og i den danske Wikipedia; her tillades kun billeder under en såkaldt fri licens. Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. jun 2008, 22:43 (CEST)
Ok, mange tak, det var jeg ikke klar over. Er der et sted jeg kan læse reglerne helt præcist?--AarhusJ 6. jun 2008, 22:44 (CEST)
Det er beskrevet på de respektive oplægningssider, fx Speciel:Upload. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. jun 2008, 22:46 (CEST)
Tak for det :-) --AarhusJ 6. jun 2008, 22:49 (CEST)