Diskussion:Ron Wood

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har lige et spørgsmål om overskriften. Skulle den ikke hedde Ronnie Wood, da det mest er det man kalder ham, og da det også er navnet på hans officelle hjemmeside ? --]] 7. maj 2007 kl. 17:40 (CEST)

Som det ser ud nu, så er det kun på svensk den hedder det. Men prøv at forske lidt i sagen - kig rundt omkring. Så skriv her, hvilket navn du finder ud af, anvendes mest, så kan vi altid flytte artiklen. --|EPO| 7. maj 2007 kl. 17:44 (CEST)

Jeg prøvede at sætte en fodnote ind, der hvor jeg oversatte til sidst i helbred, men jeg kunne ikke få det til at virke.. jeg fandt det på denne side http://www.everything2.com/index.pl?node=Ron%20Wood, så jeg håber at en kan vise mig det. --]] 13. maj 2007 kl. 11:21 (CEST)

Koden hedder <ref>Kilde</ref>. Så vidt jeg kunne se i historikken, så glemte du at afslutte med </ref>. Se også Hjælp:Redigering#Referencer/Fodnoter. --|EPO| 13. maj 2007 kl. 11:24 (CEST)

Tak for hjælpen. Har prøvet at sætte det ind, og håber at det er det rigtige jeg har gjort så det virker. --]] 13. maj 2007 kl. 11:35 (CEST)