Diskussion:Rumvæsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det bør tydeligt stå det er noget fiktivt, og de omtalte stjernesystemer er fiktive. Eller skrives noget om hvilken religion det tilhører som i den engelske. Zilotte 9. feb 2008, 14:57 (CET)

De er ikke fiction mere. vi har lavet et quantomleab. og jorden går under og opstår igen. Welkommen til evolution. mvh. Torben svare Kbh V. (Skrev 212.242.174.162 (diskussion • bidrag) 22. maj 2009, 01:37. Husk at signere dine indlæg.)
Hej Torben, hvis du vil skrive om ikke fiktive rumvæsner så vil det nok være en god ide hvis du beskriver hvem "vi" er, hvad et "quantomleab" er, og husk at angive et par kilder - Zilotte 22. maj 2009, 03:06 (CEST)[svar]


Vi er menneskeheden. kvantespring pga forskning fra lhs og haarp betyder teknologi-gennembrud skrinlagt tesla teknologi fra 19??. Missing link presentation, betyder at "de" bliver præsenteret når tiden er inde. Mvh. Torben Svare