Diskussion:Rytmeguitarist

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Rytmeguitar)
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Instrument eller instrumentalist[rediger kildetekst]

Både denne artikel og leadguitar ville blive mere mundrette, hvis de blev flyttet til hhv. rytmeguitarist og leadguitarist. Jeg er ikke klar over, om der er en god grund til, at de står under instrumentet og ikke instrumentalisten. Men hvis det ikke er tilfældet, burde de nok flyttes.--Batmacumba (diskussion) 21. jul 2017, 12:46 (CEST)

Jeg kan se, at de andre Wikiers artikler også er om instrumentet, så nok dumt at ændre det. På engelske bruger de udtrykket "guitar parts" om hhv. rytmeguitar og sologutar (leadguitar). Hvad ville det hedde på dansk? (man kan jo ikke sige "guitar-roller"..).--Batmacumba (diskussion) 21. jul 2017, 19:21 (CEST)
Tysk wiki har dem under rytmeguitarist and leadguitarist. Det fungerer langt bedre. Jeg kan se artiklen er kopieret fra svensk wiki, så det er ikke et bevidst valg.--Batmacumba (diskussion) 22. jul 2017, 11:40 (CEST)