Diskussion:Sådan træner du din drage

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kopieret tekst?[rediger kildetekst]

Er følgende redigering en kopiering af denne hjemmeside? Eller omvendt? I hvertfaldt er det tekst der er kopieret fra et andet sted, uden kilder... Jeg mener derfor at det burde slettes. Pinger Bruger:KnudW.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 25. feb 2018, 14:39 (CET)

Det site er et spamsite, der har kopieret Wiki. Vær obs på red-kommentaren: "Jeg har skrevet en mere beskrivende opsummering af handlingen. Eller rettere, jeg har oversat det der stod på den engelske wikipedia-side, hvor jeg har tilføjet lidt her og der". Mvh KnudW (diskussion) 25. feb 2018, 14:50 (CET)
Tak. jeg har egentlig mere set efter at det lignede kopieret efter sætninger er afbrudt i enden for at gå videre på næste linje. Se min wikificering af det. Så jeg har glemt at kigge på redigeringskommentaren. Men du har ret i at det nok ville have givet my en tip om, at det nok ikke var den side som jeg troede :)  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 25. feb 2018, 15:03 (CET)