Diskussion:Sølvgran

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Sølv-Gran)
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Blomstring hos Abies arter[rediger kildetekst]

Jeg har lige læst artiklen om Abies nobelis, jeg forstår ikke rigtig det med han og hun blomster. Hvis man ser på træerne om foråret, er der store opretstående røde blomster - ovenpå grenene. En grenkrans over er der nogle brunlige knopper på under siden. For mig er det logisk at de øverste er hanblomster og de nederste er hunblomster. Når så den rigtige dag kommer drysser der støv ned fra hanblomsterne og ned på de opretstående røde hunblomster, så i løbet af sommeren udvikles de flotte kogler vi ser her i efteråret stå dekorativt oprette på grenene. Hvis min opfattelse er rigtig er det forkert hvad der stå i artiklen her i Wikipedia (Skrev 83.88.147.78 (diskussion • bidrag) 5. okt 2006 kl. 10:18. Husk at signere dine indlæg.)

Desværre for mig, som har skrevet artiklen, har du ret i din iagttagelse. Derfor har jeg rette teksten, så den stemmer med virkeligheden. Tak for hjælpen!--Sten Porse 5. okt 2006 kl. 11:31 (CEST)