Diskussion:Safir

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Safir er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Safir: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Artiklen er søgt væsentligt udbygget via oversættelse fra den engelske version. Det skal i den forbindelse pointeres at oversættelsen alene er spoglig; der ligger ingen fagspecifikke kompetencer til grund for oversættelsen. Samtidig er visse kortere afsnit udeladt af oversættelsen, da jeg finder dem for fagligt komplekse til at jeg tør stole på at min forståelse kan give en brugbar fortolkning; fagkendskab vil være en fordel ved fremtidige oversættelser for at få disse sidste nuancer med. --Medic (Lindblad) 29. nov 2011, 02:02 (CET)

LAAfslået: Begrundelse[rediger kildetekst]

Jeg vurderer at artiklens faglighed er for ringe. Oversættelsen bærer visse steder præg af opfundne termer (fx "ekstremt tynde skiver isolerende substrater brugt i elektronik" - det er simpelthen ikke en valid oversættelse; så vidt jeg er orienteret hedder de også "wafer"e på dansk). Hele afsnittet Naturlige safirer er mærket med {{eftersyn}}, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for en LA - i princippet kan det hele være noget sludder. Ud over fagligheden mangler et meget væsentligt afsnit om materialeegenskaber (det der er nu kan næsten ikke kaldes et afsnit). Desuden mangles uddybelser mange steder. --CarinaT 31. jan 2012, 14:48 (CET)