Diskussion:Scriptsprog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg fatter hat af første linje. Og det på trods af at være en ganske ferm JavaScript-udvikler med mere. Derudover mener jeg nu også, at det hedder "oversætter", "fortolker" med videre frem for "compiler" og "interpreter". :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 15. maj 2006 kl. 10:51 (CEST)

Den brugte terminologi i programmering, er den ikke engelsk ?? --Ultraman 15. maj 2006 kl. 10:55 (CEST)
Ikke på Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) i hvert fald. Og jeg ville da også til hver en tid i en dansksproget rapport eller artikel skrive "fortolke" og "oversætte". Nu skriver jeg sjældent dansksprogede artikler og rapporter, men når jeg gør. Det er der dog en sidediskussion om på Diskussion:Compiler, så lad os holde den debat derovre.
Men fremmedordene er nu ikke den primære årsag til første linjes uforståelighed. Det er blandt andet ordet "script-sprog-kommandoer" – det er godt nok mærkeligt. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 15. maj 2006 kl. 11:01 (CEST)
Jeg har slået Diskussion:Compiler op fornemmer at egentlig konklusion til hvad vi bør bruge ikke foreligger. Jeg regner med at kompetente personer retter denne artikel til således den bliver korrekt. Jeg kan ikke selv gennemskue dette --Ultraman 15. maj 2006 kl. 11:20 (CEST)