Diskussion:Selfie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Valg af fotos[rediger kildetekst]

Kunne det ikke være interessant med lidt flere historiske (ældre) fotos feks. Herbert Marxen og Fil:KubrickForLook.jpg Stanley Kubrick. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. dec 2013, 21:22 (CET)

Absolut. -- Mvh PHansen (diskussion) 14. dec 2013, 10:51 (CET)


Kommentar til <gallery mode="packed-hover">[rediger kildetekst]

Metoden er unægtelig effektiv til mange billeder på lidt plads. Der er dog to store ulemper: 'hover' gælder ikke det det burde, nemlig at billedet blev større ved at holde musen over; man får teksten og det er jo er udmærket (Se link til demo længere nede).
Det værste er dog at man er ilde stedt hvis man skulle få den tanke at ville se lidt nærmere på et af billederne. Ved almindelig <gallery> kan man klikke og komme til billedets placering på Commons og dér evt. se en højere opløsning og øvrige oplysninger om billedet. Med mode="packed-hover" kan man kun hvis der er et klart felt på billedet, når man holder musen over. Prøv at sammenligne de tre versioner i opstillingen herunder. Man når kun Herbert Marxen på Commons med mode="packed" til venstre. Det brede billede af Stanley Kubrick virker i alle tre tilfælde. Jeg mener derfor man skal være forsigtig med at anvende denne metode.

Hvis det skulle lykkes for læseren at komme videre til Commons, kan jeg anbefale det "Category Slideshow" der tilbydes dér via en lille grøn knap i højre side på kategorisiderne. Der kan man få stillet sin nysgerrighed (Se Help:Gadget-GallerySlideshow - Category:Selfies på Commons)

Sammenligning
mode="packed" mode="packed-overlay" mode="packed-hover"
Links
Hover-mekanismen

-- Mvh PHansen (diskussion) 14. dec 2013, 10:51 (CET)

'Hover' henviser jo bare til at en funktionalitet virker ved at man holder musemarkøren hen over (og forudsætter dermed at man har mus og musemarkør) i modsætning til at skulle klikke. Hvad der så sker, er en anden ting. Det er nok mw:Multimedia/About Media Viewer, der skal tilrettes, så den ønskede 'pop-up'-funktion kommer med. --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2013, 18:02 (CET)