Diskussion:Skørping

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Skørping har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Huskeliste for Skørping: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

WikiProjekt Hadsund-Skørpings område Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hadsund-Skørping, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Skørping-Hadsundrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Danmarks topografi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Danmarks topografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Danmarks topografisrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Når du kommer ind på Skørping artiklen så kør helt op i toppen af siden det står ingen tekst på nær teksten i boksen i højre side. Teksten "Skørping er en stationsby i Himmerland med 2.875 indbyggere (2012)" kommer først under den boks i højre side. problemet skal rettes hurtigst mugligt. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 12. feb 2013, 10:04 (CET)

Der er ingen problemer i min browser (Firefox 18.0). --|EPO| COM: 12. feb 2013, 10:45 (CET)
Der i Internet Explorer 9. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 12. feb 2013, 10:49 (CET)
Jeg har to billeder af det. Se dem her: https://sites.google.com/site/nordjyskeminecraftserver/skoerping-wikipedia-problem --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 13. feb 2013, 13:13 (CET)
Problemet kan kun ses i Internet Explorer 9. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 22. feb 2013, 13:35 (CET)
Det må være et lokalt problem, når jeg ser siden i Internet Explorer 9 ser siden normal ud --Wholle (diskussion) 22. feb 2013, 23:50 (CET)