Diskussion:Skuddramaet på Dawson College

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har indlagt nogle < !-- hist og her fordi jeg var usikker på nogle oversættelser. Det meste burde dog være i orden håber jeg. Dette er en højaktuel begivenhed så husk at opdatere i ny og næ! --Lhademmor 14. sep 2006 kl. 10:22 (CEST)

Jeg vil nok foretrække at bruge skolens rigtige navn i stedet for en "hjemmestrikket" oversættelse, altså "Dawson College" (navnet er på engelsk, fordi der er tale om en engelsktalende skole i det hovedsageligt fransktalende Quebec). --Palnatoke 14. sep 2006 kl. 10:28 (CEST)
Du skal være velkommen til at ændre det. Jeg brugte oversættelsen fordi TV2 Nyhederne insisterede på at snakke om et "universitet" og brugte aldrig "Dawson College". Men grundlæggende er jeg enig med dig så flyt bare. --Lhademmor 14. sep 2006 kl. 11:02 (CEST)