Diskussion:Slavoj Žižek

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hallo! Før man begynder at slette alskens 'irrelevant materiale', burde man tage diskussionen op om, hvorvidt det vitterligt er irrelevant. Istedet for at ty til autoritær anvendelse af administrator-rettigheder. I øvrigt vil jeg med de mange eksterne links henholde mig til, at jeg er igang med en direkte oversættelse fra den engelske version. Berettiget er det måske at fjerne dem, men praksissen burde være anderledes end blot at gøre det.

Grunden til at jeg fjernede de mange links, var at det så vidt jeg kan se udelukkende var links til undersider på lacan.com, som der allerede er et link til. Derfor syntes jeg det var ret unødvendigt og ret forvirrende, at have en så lang liste med links. Og det har som sådan ikke noget at gøre med at jeg er administrator, da vi ikke har mere magt med hensyn til almindelige sideredigeringer end andre. Hvis du har en god grund til at linksene skal være der, er du da også meget velkommen til at indsætte dem igen. --Peter Andersen 18. maj 2006 kl. 12:58 (CEST)
Dele af min brok var også et pure autonomt galdeopstød: min væsentlige kritik er, at JEG skal argumentere for, hvorfor de er relevante, når du - uagtet dine adm.funktioner - ikke skal (eller ikke gjorde) argumentere for, hvorfor de ikke skal være der. Hvis jeg igen bare indsatte de uargumenterede fjernede dele, ville en mindre redigeringskonflikt virtualiseres. Jeg er stødt på denne praksis flere gange - og denne gang måtte min brok gøres til ord. Dine rettelser er i øvrigt velberettiget. - Tschandala
Nu ville det jo ikke give særligt meget mening, hvis man hver gang man lavede en redigering skulle komme med længere argumentationer for, hvorfor man har lavet den (Dog kan jeg godt se at jeg måske kunne have skrevet lidt mere i beskrivelsesfeltet!). Når der er nogen der sætter spørgsmålstegn ved redigeringen, bør man selvfølgeligt kunne forsvare hvorfor, man lavede redigeringen - hvilket jeg også gjorde i mit forrige indlæg - og hvis der så er argumenter for at redigeringen ikke var ok, er enhver selvfølgeligt velkommen til at komme med dem. --Peter Andersen 18. maj 2006 kl. 15:45 (CEST)