Diskussion:Slipknot

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.
Artiklen Slipknot er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Slipknot: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


I artiklen står der at "Bandet har hele ni medlemmer, og de er derfor ofte kaldt numre fra 0 til 8, fremfor deres rigtige navne". For mig er det ikke logisk at benævne gruppens medlemmer fra nul til otte, når der er ni medlemmer; jeg ville forvente at man begyndte ved et. Yderligere uddybning er ønskelig. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. aug 2005 kl. 15:08 (CEST)

Uddybning foretaget i form af kildeangivelse. Undskyld det sene svar. --Lhademmor 5. jul 2007, 19:35 (CEST)

LA vedtaget[rediger kildetekst]

Jeg har netop læst artiklen igennem og det er en fornuftig oversættelse af enwiki-artiklen. Uden at have forkundskab på emnet gav artiklen mig et godt overblik over bandets historie og musik. Det er mit indtryk, at den er korrekt og velskrevet, neutral og at henvisninger er brugt korrekt og i passende omfang. Billederne er få men ser ud til at være lovligt i vores projekt. Der er en enkelt sætning, der er forkert oversat fra enwiki: Up until this point, the band had remained mainly obscured due to their desire to wait until their music was fully developed (obscured betyder tilsløret, men jeg forstår ikke meningen, for de var vel tidligere uden masker mindre tilslørede??). Jeg var ikke i stand til at rette sætningen til noget meningsfyldt. Nillerdk 6. sep 2009, 16:06 (CEST)

Mange tak for den konstruktive respons:). Jeg har slettet den føromtalte sætning, da den heller ikke gav mening i mine ører eller øjne.--Christian89 6. sep 2009, 17:36 (CEST)