Diskussion:Slobodan Milošević

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Start bemærkning[rediger kildetekst]

Artiklen vil blive udbygget 19.1.2006 og de følgende dage. Den foreliggende beskrivelse bygger på ngt jeg tidligere har publiceret (under eget navn). Det er selv sagt noget andet at skrive til en Encykl. Derfor har jeg tydeligt at en længere passage må tilskrives mig og ikke Wiki.

Artiklen vil blive udbygget med info om tiden efter Kosovo-krigen i 1999, herunder kuppet mod Milosevic, arrestationen og retssagen i Haag.

Kommentarer og bidrag fra anden side modtages naturligvis gerne.

--Bjoerna 19. jan 2006 kl. 09:36 (CET)


Det videre arbejde[rediger kildetekst]

Artiklen er nu udbygget med afsnit om kuppet, arrestationen og sagen i Haag. Artiklen vil blive suppleret yderligere i de kommende måneder (bl.a. som følge af artikler om andre emner og personer - og som følge af udviklingen i Haag).

Biostub-tag er fjernet.

Kommentarer og bidrag fra anden side vil være aldeles udmærket, også fra læsere som ser enten kritisk eller positivt på Milošević og som evt. har en anden tilgang eller tolkning end jeg har.

Da Milošević er en meget omdiskuteret person og politiker, kunne det måske være en idé, hvis alternative tolkninger kom til at fremstå sådan og meget gerne med henvisning til en ophavsmand, fx en bog eller artikel.

Det vil være ønskeligt, men naturligvis ikke noget krav, at andre bidragydere giver sig til kende som registrerede wiki-brugere osv. og hvis de forklarer lidt om deres baggrund.

Venlig hilsen --Bjoerna 19. jan 2006 kl. 18:16 (CET)

"Sloboban"?[rediger kildetekst]

Hedder han ikke Slobodan Milosevic? Oagersnap 5. mar 2006 kl. 16:41 (CET)

Stadig mangler[rediger kildetekst]

Jeg har redigeret artiklen for at få den mere på linje med wiki-standard. Overskrifterne er gjort mere kortfattede, men afsnitsinddelingen er stort set uændret. De mange psykoanalytiske bedømmelser kunne godt indskrænkes eller samles i et særligt afsnit. Nogle steder fremgår det ikke klart hvem der mener hvad (de citerede personer eller artiklens forfatter?). Der er også en del spekulationer om det ene og det andet. Den største mangel er omtale af Milosevic i årene 1990-2000, som vel er hans vigtigste tid. --Casper 21. feb 2008, 15:35 (CET)