Diskussion:Social arv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er ukritisk skrevet af fra leksikon.org, der som bekendt er baseret på det stærkt venstreorienterede pax-leksikon. Sproget er ikke neutralt, og der mangler en egentlig formatering og kildehenvisning.(Skrev 83.95.108.119 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen kan vel ændres, men vil det helt ærligt ikke være nemmere at skrive den op fra ny, hvor man måske kunne tage materiale fra bl.a. www.dr.dk/socialarv? Redigering: Lige nu er jeg ved at skrive en opgave om social arv. Jeg kan lægge den herind, så kan andre se om den måske kan hjælpe til, at få artiklen her rettet. Skal dog først lave den færdig... ;) --XTZGZoReX 15. maj 2008, 13:33 (CEST)[svar]

Du kan lave din egen "Sandkasse" Bruger:XTZGZoReX/Sandkasse og lægge den der. -- Mvh PHansen 15. maj 2008, 14:27 (CEST)[svar]
Will do! Er cirka færdig med 60% af den. ;) --XTZGZoReX 15. maj 2008, 16:26 (CEST)[svar]
Den nye nyskrevne version blev tilsyneladende ikke til noget, hvorfor jeg finder det nødvendigt at få præciseret, hvor det mere præcist er, at manglende NPOV kommer til udtryk i artiklen. Jeg tilføjede i sin tid artiklen her baseret på leksikon.org, men søgte faktisk være kristisk mht. NPOV og kan stadig ikke rigtig se, at der skulle være så voldsomme problemer som den anonyme bruger synes at mene. Og da der ikke nævnes et eneste eksempel har jeg ihvertfald personligt svært ved at gå ind og gøre noget ved det. --Heelgrasper 14. nov 2008, 21:17 (CET)
Jeg har slettet artiklen, efter det har vist sig, at vi ikke kunne kopiere fra leksikon.org. Det eneste, der ikke var taget direkte derfra, var et afsnit, som jeg har udkommenteret under denne kommentar i tilfælde af, at nogen kunne bruge det. --Pred (diskussion) 24. jan 2009, 12:44 (CET)