Diskussion:Spejderuniform

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

jeg er ked af at mit indlæg betragtes som værende ikke inclopedetisk. Jeg har fjernet det der kan virke forkert, så håber jeg at den lever op til Wikipedia's foreskrifter (Skrev 80.198.208.82 (diskussion • bidrag) 24. jun 2010, 14:51. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan ikke se, at du har foretaget ændringer af afgørende betydning, siden {{uencyklopædisk}} første gang blev sat på. Det var ikke mig, der satte skiltet på, men jeg gætter på, at man måske har ment, at den lignede en slags "kogebog", altså en slags opskrift på, hvordan man kan gøre. Prøv selv at se på Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. Personligt mener jeg dog ikke, at artiklen skal slettes, i hvert fald ikke i første omgang. Den kunne flyttes til Wikipedia:Støbeskeen, hvor vi placerer artikler, der ikke rigtigt lever op til normerne, men med lidt arbejde og tilpasning kan komme til det. --Arne (Amjaabc) 24. jun 2010, 15:42 (CEST)

Hej Arne ! Jeg kan ikke se hvad der er forkert i mit indlæg, det er fortællende om de tanker der ligger bag valget af uniform til spejderbevægelsen, på baggrund af literatur skrevet af spejderbevægelsens stifter, englænderen Baden Powell. jeg kan dog ikke vide om der ligger andre ting til grund for at FDF har valgt at bruge en uniform, da FDF blev oprettet 5 år før spejderbevægelsen så dagens lys (den officielle start i 1907, da Baden Powell faktisk oprettede spejderpatruljer mens han var komandant i den belejrede by Mafeking i sydafrika, og de erfaringer han her fik, er det der danner grundlag for hele spejderbevægelsen). du skriver selv en del om sport, og fodboldspillerne har jo også en uniform på, der hedder det bare en spiller dragt, men i bund og grund er det jo en uniform, der er en arbejdsdragt, som også kan fortælle hvilket hold man er på.

jeg ved ikke hvor artiklen virker som en "kogebog" jeg ser den som informerende og meget dybte gående, så læserne kan få et godt indblik i emnet. (Skrev Meeandmy (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Allerede indledningen går galt; "dette indlæg handler om ..." - det er lige til en stil. Begynd med det centrale: Hvad er en spejderuniform? Gå derfra videre til historien, forskellige udgaver, internationale tendenser og al den slags. Og kast i øvrigt et blik på de hjælpsomme links, du har fået i velkomsten på din brugerdiskussionsside. Emnet skal så absolut behandles, men det skal jo passe sammen med resten af encyklopædien. --Palnatoke 24. jun 2010, 18:24 (CEST)

takker for hjælpen, jeg er ked af at det er blevet for modernistisk. en anden gang behøver man bare sige det, istedet for at true med at slette. så var det jo klaret meget nemt. (Skrev 80.198.208.82 (diskussion • bidrag) 25. jun 2010, 12:18. Husk at signere dine indlæg.)