Diskussion:Springpingvin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fugle og Ornitologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fugle og Ornitologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fugle- og ornitologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Formattering af "fuglefakta"[rediger kildetekst]

Er der en fastlagt måde at formattere disse "fuglefakta" på ? jvf Kongepingvin som ligner denne her som den er nu. Og for at lære noget om {{QA}}-markeringer: hvad mangler der nu her i Springpingvin, er det form eller indhold der mangler? -- Mvh PHansen 9. sep 2006 kl. 11:20 (CEST)

Hej PHansen - Opsætning af fugleartikler er heller ikke lige min stærke side - min rettelse var kun at fjerne dobbelthenvisningen til Commons. Det man kunne ønske, (og som sikkert er begrundelsen for QA-markeringen) er lidt sammenhænende tekst om fuglen, og en såkaldt taxoboks, som den der er i kongepingvin. Du kan evt. prøve at ekspeimentere med det, ved at kopiere hele boxen {{taxobox2 ..... }} herover, og indsætte de korrekte oplysninger, og teste resultatet i forhåndsvisning. -- vh. Nico 9. sep 2006 kl. 11:58 (CEST)
Tak til Nico. Jeg prøver lidt med taxobokse i sandkassen. -- Mvh PHansen 9. sep 2006 kl. 12:04 (CEST)

Springboldt[rediger kildetekst]

Se Diskussion:Humboldtpingvin#Springboldt. --Palnatoke 20. maj 2009, 09:08 (CEST)[svar]