Diskussion:Stan Marsh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Stan Marsh er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Stan Marsh: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Oprydning på denne side[rediger kildetekst]

Denne side var mere eller mindre en kopi af artiklen. Jeg har derfor slettet teksten - den gamle tekst kan findes her [1].

Teksten var indsat 26. apr 2008, 22:08 af Bruger:NannaKP med teksten "Jeg har lavet en dansk side om Stan Marsh. Alle fakta er tjekket."

Teksten blev fjernet fordi den indeholdt ikke eksisterende kategorier og iøvrigt var overflødig, da den også stod i selve artiklen. --MGA73 11. feb 2009, 10:11 (CET)

Der er mange steder i teksten anvendt et temmelig avanceret sprog, som ikke klæder artiklen (f.eks. protagonist, profan). Enkelte steder optræder desuden mystiske ord, der formentlig stammer fra en oversættelse fra engelsk.

Af hensyn til læsere, der ikke er så kyndige i engelsk, ville det pynte at oversætte engelske udtryk. Dog har jeg ikke umiddelbart kunnet finde en passende oversættelse for "Dude, this is pretty fucked up right here".

Artiklen kunne trænge til at blive læst godt igennem, men den er bestemt lovende. --|EPO| COM: 13. feb 2011, 19:46 (CET)