Diskussion:Steve Irwin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Steve Irwins død regnes som et stort tab for naturvidenskaben.

Det er allerede markeret i artiklen, at der mangler en kilde til dette, men jeg synes sådan set, at det bør fjernes. Al respekt, men mig bekendt har manden ikke bidraget det fjerneste til naturvidenskaben, men nok en hel del i forhold til naturbevarelse og popularisering af emner inden for biologien. --Heelgrasper 5. sep 2006 kl. 00:07 (CEST)

Helt enig. Sætningen skal ud.--Jan Friberg 5. sep 2006 kl. 00:09 (CEST)

Allegations of supporting the liberal party[rediger kildetekst]

"Steve Irwin var aktiv i politik og støttede det konservative liberale parti i Australien (the conservative Liberal Party of Australia)."

Is the above claiming that he is a supporter of the Liberal Party? I suspect such a claim is probably incorrect (as discussed in the English wikipedia). Thanks, Andjam 8. sep 2006 kl. 16:43 (CEST)

Fjernelse af sætning[rediger kildetekst]

Jeg har i henhold til den engelske wiki (og ovenstående) fjernet følgende sætning, indtil Irwins politiske forhold er klarlagte:

Steve Irwin var aktiv i politik og støttede det konservative liberale parti i Australien (the conservative Liberal Party of Australia). Han støttede især premierminister John Howard.

--Bsh 8. sep 2006 kl. 18:52 (CEST)