Diskussion:Steve Jordan (musiker)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

konstruktiv kritik[rediger kildetekst]

jeg kunne godt tænke mig at få noget konstruktiv kritik af min artikel, så jeg kan forbedre den (helst konstruktiv kritik til hvad jeg allerede HAR skrevet, da jeg stadig er i fasen hvor jeg søger efter kilder og information om Jordan og lærer om ham), evt gerne noget kritik om kilderne (Skrev Dooba (diskussion • bidrag) 31. jan 2010, 22:59. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Dooba. Det er en fin lille artikel. Jordan har jo spillet med stort set alle og enhver, og det kunne være spændende at læse lidt mere om det. Yderligere kunne artiklen forbedres med en discografi, d.v.s. pladeudgivelser; dels i eget navn og dels med andre. Som medvirkende kunstner er det måske i overkanten med en fuldstændig discografi, men de væsentligste bidrag kunne være interessante. Glæder mig meget til at læse fortsættelsen :-) --Pugilist 31. jan 2010, 23:09 (CET)

Nogle flere råd for en begynder som mig, evt. gerne mht. kildekritik? Er stadig kun 16 år så har meget at lære om wikipedia og hvad en troværdig artikel går ud på, men jeg vil kæmpe denne artikkel op til fremragende, så kom med al det kritik I har derude!--Dooba 2. feb 2010, 17:51 (CET)

ville høre om der er smidt copyright på billedet af Steve's trommesæt på http://www.paiste.com/e/endorser_det.php?page=setup&endorserid=785 da jeg ikke har så meget forstand på billeders copyright online, eller om billedet er publiseret til offentligt brug, for så ville billedet i aller højeste grad være relevant i denne artikkel--Dooba 2. feb 2010, 18:44 (CET)

Lovende Artikel[rediger kildetekst]

vil gerne hvis jeg kunne få kriterier på det materiale der indtil videre er skrevet, og om det materiale er kildekritisk nok og formuleret på et niveau der er værdigt til at blive erklæret for en lovende artikel? --Dooba 9. feb 2010, 12:46 (CET)

Forstår ikke helt dit spørgsmål. --Rasmusbyg 13. feb 2010, 16:18 (CET)
Jeg spørger sådan set bare om det materiale der er skrevet indtil videre er godt nok i tilfælde af jeg ville sætte den som kandidat til "lovende artikel"... Har prøvet meget at specificere kildekriterier og formulere mit sprog rigtig godt for at gøre artiklen troværdig og seriøs, men hvis der er noget der kan forbedres vil jeg gerne vide det --Dooba 14. feb 2010, 13:38 (CET)

Diskografi[rediger kildetekst]

Ville der være behov for kildereferencer til diskografien? Eller er det ikke nødvendig for at artiklen er troværdig? Jeg kan sagtens lave det, og hvis det vil gøre den mere troværdig ville det jo være dejligt, men ALLE album kommer fra forskellige sider... Det er ikke blot én side med hans diskografi samlet. --Dooba 13. feb 2010, 16:13 (CET)

Eksterne Henvisninger[rediger kildetekst]

hvad synes I om den beskrivelse jeg har skrevet ved nogle af de eksterne henvisninger for at fortælle hvad jeg har brugt siderne til? Jeg har nemlig udeladt at lave fodnoter til biografien fordi det blot er taget fra samme artikel. Tænkte bare det ville se dumt ud med for mange af de samme fodnoter i den samme tekst? (Jeg laver selvfølgelig fodnoter hvis der indgår tilfælde jeg har fra andre kilder) --Dooba 25. feb 2010, 08:33 (CET)