Diskussion:Sumrække

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der står vist ikke noget her, der ikke kunne stå i Række (matematik). I øvrigt påstår artiklen, at en "sumrække" altid er en helt konkret sum – begrebet er ikke standard (normalt vil man altid bare sige række), så som sådan er det jo svært at diktere, hvad artiklen bør handle om. Jeg har fjernet interwiki-links, da de ikke har noget med dette specialtilfælde af en række at gøre, og er på nippet til at foreslå bare at ændre artiklen her til en redirect. --Pred (diskussion) 5. aug 2012, 14:13 (CEST)

Enig. Artiklen kan sagtens skrives ind i Række (matematik) som et afsnit og med REDIR fra "Sumrække". Jeg skrev den fordi jeg lige skulle bruge de to enkle formler, ikke fandt dem under Række og var nødt til at rode gennem fire blokke med notater for at finde dem. John.St (diskussion) 6. aug 2012, 22:49 (CEST)
Skal denne artikel ikke snart slettes? Username, Here! ! ? 12. maj 2014, 16:53 (CEST)[svar]
Kunne du ikke kontrollere at eller om relevant materiale er skrevet ind i Række (matematik) som foreslået, og dernæst lave denne til en omdirigering i stedet for sletning ? (Hjælp:Omdirigeringer) -- Mvh PHansen (diskussion) 12. maj 2014, 18:12 (CEST)[svar]