Diskussion:Svend Grathe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Var det ikke Valdamar som dræbte Knud?

Altså hvis det var Svend som ville dræbe Valdamar og Knud, så ville ingen af dem, undslippe. Mem hvis Valdamar og Knud slås, så virker det rimeligt at den ene dør og den anden bliver såret.

Svend Grathes far[rediger kildetekst]

I artiklen står "Efter at faderen Erik Lam i 1146...". Svend Grathe er da ikke søn af Erik Lam, men af Erik Lams morbror Erik Emune. Eller er det mig, der tager helt fejl?

Din forklaring stemmer med slægtstavlen i Paul og Mikael Holt: Historiske årstal, så ret endelig.--Heelgrasper 23. jun 2005 kl. 22:46 (CEST)

Før Eriks Sidste kongetid[rediger kildetekst]

Hvor var Svend før han atter kom til Danmark? og hvorfor tog han væk fra Danmark? Kamila 064 (diskussion) 10. jun 2013, 11:38 (CEST)