Diskussion:TCP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Overskriften burde vel være TCP - så svarede det til UDP

Jeg har foreslået at flytte artiklen til Transmission Control Protocol da det bedre følger Wikipedia:Navngivning#Generelle_konventioner samt at dette også er navnet på den tilsvarende engelske artikel. --mgarde 7. nov 2009, 16:42 (CET)

Jeg hører aldrig transmission control protocol i daglig tale, ligesom jeg heller aldrig har hørt nogen sige digital versatile disc. Så den nuværende navngivning stritter nok ikke så meget med konventionerne, at det ligefrem er kriminelt. Men så længe der er en redirect fra TCP, er navnet for mig at se ikke så vigtigt at jeg vil modsætte mig en flytning. -- Bruger:Wegge 7. nov 2009, 17:03 (CET)
Jeg har tilladt mig at slette flytningsanmodningen, to år burde være tid nok til overvejelsen :) SorenOlin [ talk to me ] 17. nov 2011, 03:32 (CET)