Diskussion:Taktik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

jeg leder efter en kategori til denne artikel - og til artiklen om strategi --Sir48 (Thyge) 22. maj 2005 kl. 03:12 (CEST)

Hvad med at bruge Kategori:Militær, Kategori:Sport, Kategori:Politik, Kategori:Økonomi, Kategori:Handel (mangler at blive oprettet, men skulle nemt kunne indplaceres) og Kategori:Spil? Så havner den vist alle de relevante steder.--Heelgrasper 22. maj 2005 kl. 03:28 (CEST)

Jeg udbeder mig forslag til illustration af denne artikel. --Sir48 (Thyge) 22. maj 2005 kl. 12:05 (CEST)

En opstilling i fodbold (se fx her for inspiration) eller et af de der store kort, som militærfolk i krigsfilm altid står omkring og diskuterer, hvilke styrker, der skal flyttes hvorhen. Jeg kan desværre ikke lige huske, hvad det hedder (og har ingen anelse om, hvor man kan finde et billede uden copyright).--Heelgrasper 22. maj 2005 kl. 21:02 (CEST)