Diskussion:Ted Grant

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sydafrika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydafrika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydafrikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

På siden er der forsøgt at tegne et rosenrødt billede af Ted Grant, som ikke helt lever op til virkeligheden. (Skrev Antonnen (diskussion • bidrag) 29. aug 2009, 11:15. Husk at signere dine indlæg.).

Artiklen har mange mangler, men er skrevet i et nøgternt sprog, og indeholde fakta. Det er muligt, at der mangler kilder, men det gør ikke artiklen til POV. Jeg har derfor fjernet skabelonen. Mener du, at der kan skrives mere, er du meget velkommen, men husk at tilføjelser skal være neutrale. --Pugilist 29. aug 2009, 12:30 (CEST)