Diskussion:The One (Kylie Minogue-sang)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kylie Minogue Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kylie Minogue, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kylie Minogue-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: The One (sang af Kylie Minogue)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Pixi Uno har markeret The One (sang af Kylie Minogue) med notabilitet. Jeg synes det er værd at tage debatten:

  • Slet - da jeg heller ikke kan se at sangen har gjort sig bemærket på anden vis end ved ikke at have gjort sig specielt bemærket. Kan alternativt sammenskrives med større artikel. --Medic (Lindblad) 29. jan 2012, 01:04 (CET)
  • Slet - som Medic - og vil tilføje at opretter af artikel sandsynligvis er tilknyttet sangerindes management på en eller anden facon, da denne har ufatteligt mange globale redigeringer og oprettelser af artikler udelukkende omhandlende Kylie Minogue. --Pixi Uno 29. jan 2012, 01:10 (CET)
  • Behold - Da sangen har været på flere officielle hitlister, mener jeg at artiklen har notabilitet. At den så måske skal omskrives, fordi den ikke er neutral nok, mener jeg ikke er relevant ift. sletning eller ej. Desuden kan det ikke udelukkes at personen der har oprettet artiklerne blot har stor interesse i Kylie Minogue. mvh Tøndemageren 10. apr 2012, 14:08 (CEST)
  • Behold - Som nummer 2 på hitlisten i New Zealand burde der ikke være tvivl om notabiliteten. --Rmir2 (diskussion) 10. apr 2012, 17:07 (CEST)
  • Behold - Kan, ikke se hvorfor en kendt sang ikke er notabel. Trade (diskussion) 18. apr 2012, 08:39 (CEST)
  • Behold - Sangen går næppe over i verdenshistorien, men den er nået på hitlisterne i en lang række lande, og er i enkelte lande endda nået forholdsvist højt op. Det er da fint, at der er en lille artikel, der indeholder den information. Pugilist (diskussion) 19. apr 2012, 09:52 (CEST)
  •  Kommentar - I forbindelse med oversættelse af en:Wikipedia:Notability (web) (på Bruger:Amjaabc/Kriterier for web-indhold, vær gerne med til at diskutere forslaget!) stødte jeg på et afsnit, der handler om, at det jo ikke nødvendigvis bare handler om at have en selvstændig artikel om et emne eller ingenting om emnet; i en del tilfælde kan man med fordel indarbejde et emne, som der ikke er så meget at skrive om i sig selv, i en anden artikel. Den tankegang kunne man overveje angående sange og album, hvor man i album-artiklen kan skrive et specielt afsnit om nogle af albummets sange, fx de sange, der er udsendt på single. Man kunne jo fx have som tommelfingerregel, at en sang, der er udgivet i rimeligt markante udgaver af flere forskellige kunstnere bedre kan bære en selvstændig artikel, end en, der kun har været udgivet af én kunstner. Jeg skal ikke gøre mig klog på, om det er tilfældet her - det var blot en tanke. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. apr 2012, 20:57 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig med opbakning til at slette artiklen. --|EPO| COM: 12. maj 2012, 14:30 (CEST)[svar]