Diskussion:The Wheel of Time

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

jeg mener ikke, at dette er en artikel. Hvis forfatteren er vigtig nok, kan der laves en artikel om ham - med liste over bøgerne...--Sir48 (Thyge) 28. apr 2005 kl. 00:01 (CEST)

Ikke forstået. Hvordan er det ikke en artikel? Den fortæller da om en romanserie som ifølge artiklen er meget populær. Hvad er i vejen med det? Ja, jeg kan godt se at artiklen er noget kortfattet og måske ikke helt neutral. Men de ting kan da forbedres, og er ingen grund i sig selv til at slette artiklen. (NB. jeg kender ikke selv romanserien). Byrial 28. apr 2005 kl. 00:12 (CEST)
på mig virker det som en reklame. Hvis der skal være en artikel om alle mulige romanserier, så ender det nemt der... jeg kan forstå, hvis enkelte værker kan få en artikel - Don Quicote eller Faust (Goethe) eller måske "1984", men ellers mener jeg, at det må --Sir48 (Thyge) 28. apr 2005 kl. 00:44 (CEST)være forfatterne, det drejer sig om. Jeg har heller aldrig hørt om den pågældende serie. ups - Den underskrift røg det forkerte sted hen :)Mvh
Romanserien er ganske populær og ret central i moderne fantasy. Personligt gik jeg død i bind 1. --Palnatoke 28. apr 2005 kl. 06:24 (CEST)
Enig med Byrial og Palnatoke. Jeg har forsøgt at omskrive den uneutrale sætning.
Handlingen skrider efter min mening frem med langsommelig sneglefart(!) (jeg gik i stå i bind fire), men serien er ikke desto mindre ganske populær og har fortjent sin egen artikel. Den aktuelle artikel er dog meget kortfattet og fortæller slet intet om handlingen.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. apr 2005 kl. 08:00 (CEST)
"Sum of all human knowledge" indebærer også The Wheel of Time. - Mark jensen 28. apr 2005 kl. 08:08 (CEST)