Diskussion:Thierry Henry

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Thierry Henry har gennemgået en evaluering, som nu er blevet arkiveret. Der kan du muligvis finde ideer til, hvordan du kan forbedre denne artikel.
Artiklen Thierry Henry har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 35, 2009.

Huskeliste for Thierry Henry: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:


Thierry Henry bliv født den (83.1987) (Skrev 213.237.35.108 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Iflg. denne adresse: http://www.fussballdaten.de/spieler/henrythierry/ er fødselsdagen 17-8-77 korrekt. -- Nico 17. mar 2007 kl. 11:01 (CET)
Som om Henry skulle være 20 år gammel... --PhoenixV 17. mar 2007 kl. 11:05 (CET)
Der er nu intet galt i at være 20 år gammel :P --Lhademmor 8. jul 2008, 14:35 (CEST)
Jeg, Flere Oplysninger, er enig i at 20 er en dejlig alder. Hehe :)

Uklar formulering[rediger kildetekst]

Er der nogen, der kan uddybe, hvad der menes med den indledende karakteristik af Henry som kendt for sin "fremskridende målscoringsrekord ..."? Er det bare en håbløs oversættelse af den engelske formulering "renowned for his pace, goal-scoring record ..."? Så skal jeg nok selv forbedre det, men måske kan der ligge noget andet bag. --Arne (Amjaabc) 9. aug 2008, 17:44 (CEST)

Der ligger ikke noget andet bag. --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 9. aug 2008, 18:55 (CEST)
Det er altså efter min mening ikke det, den engelske artikel siger. Ovennævnte formulering må betyde, at han er kendt for sin hurtighed og sin målscoringsrekord. Jeg retter selv til. --Arne (Amjaabc) 9. aug 2008, 23:21 (CEST)

WikiProjekt:Amok[rediger kildetekst]

Jeg synes, at det projekt-halløj går ret meget amok, når den her artikel har fem bokse om tilhørsforhold til diverse projekter. Hvad er værdien i at have en artikel om en fodboldspiller i et projekt om et land, han har spillet i i én sæson? Eller for den sags skyld i et projekt om en by, han har spillet i? Jeg kan være fristet til at fjerne boksen med Italien og London, med mindre nogen kommer med en god begrundelse. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jul 2014, 21:09 (CEST)

Projektboksene er ofte indsat med bot på baggrund af kategoritilhørsforhold - det er så absolut meningen at brugere med forstand på de berørte emner (herunder deltagere i de pågældende projekter) skal vurdere om de enkelte artikler hører til i de pågældende projekter, så ret endelig til. --Palnatoke (diskussion) 6. jul 2014, 03:49 (CEST)
Ok, det er så hermed gjort. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jul 2014, 11:32 (CEST)