Diskussion:Tibetansk terrier

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Rigtig rigtig dårlig artikel, jeg skulle ind og se om wikipedia havde stående noget omkring dette emne, i forbindelse med en afhandling - og jeg må sige at der i den grad er mangel på Fakta! en af definitionerne på en encyklopædi er at det skal være menneskelig og faktuel viden, ydermere skal den være specifik - jeg har aldrig set en ægte encyklopædi beskæftige sig med om hvorvidt hunden er egnet til camping eller ej... derimod faldt jeg over EPOs og LWs fælles version, der handlede om hvordan arten kom til europa og dens funktion i tibet, hvilket jeg vidste i forvejen - men det var spændende viden - tænk at slette noget af det vigtigste nemlig historien omkring Dr. A.R.H greig! eneste gode nye tiltag er dette omkring:" at arten er en af de ældste rene arter"

Derudover fatter jeg ikke hvorfor det billede som jeg kan se har været der, pludselig er forsvundet!

tænk over det jeg har skrevet, fordi jeg går udfra at det er i alles interesse at få en så god gratis encyklopædi som muligt!(Skrev 188.178.241.14 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Alle kan redigere og hjælpe til med at forbedre artiklerne, så du skal være velkommen til at give en hånd med. Mvh Knud Winckelmann 4. nov 2010, 12:46 (CET)