Diskussion:Tokio Hotel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.


Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Szczepan1990 slettede Image:Tokio_hotel.jpg: copyvio - [[:pl:Wikipedysta:TOR/Skrypty/ReinDeel33t|ReinDeel33t]];

-- CommonsTicker 26. jun 2007, 08:21 (CEST)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Jeg har nu efter uformel konsensus med mig selv valgt at semibeskytte denne artikel for at undgå de mange uencyklopædiske tilføjelser, der skrives af gruppens mange beundrere. Artiklen kan evt. låses op, når ungerne får juleferie. --|EPO| 1. okt 2007, 19:24 (CEST)

Juleferien starter vist i den kommende uge, så jeg har fjernet beskyttelsen. --Broadbeer, Thomas 15. dec 2007, 21:41 (CET)

Linket Bambi under priser fører til artiklen om tegnefilmen Bambi. Jeg går ikke ud fra, at det er korrekt. --217.198.211.203 29. nov 2007, 20:39 (CET)

Korrekt. Derfor har jeg nu ændret henvisningen. --|EPO| 29. nov 2007, 20:41 (CET)

Link rettelse[rediger kildetekst]

Et link til den officielle danske tokio hotel fanclub må meget gerne tilføjes:

[1]http://tokiohotelfanclub.dk

Har, det virkelig svitterligt oversat, udgives deres sange udner en danske titel, eller er det bare for at ikke-tysk kyndige kan se hvad den hedder?--Trade (diskussion) 18. aug 2012, 18:53 (CEST)

Officiel dansk hitliste?[rediger kildetekst]

Kan ikke se at det er Danmarks officielle hitliste - Derfor ændret fra Danmarks officielle hitliste til Hitlisten.NU - Album Top-40 --Ultraman (diskussion) 11. maj 2015, 01:22 (CEST)[svar]