Diskussion:Trance (musik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Listerne med undergenrer og artister synes jeg ikke hører hjemme i artiklen. Der kan med fordel laves en navigationsboks til undergenrene og artisterne kan blot flyttes til en kategori. --Sabbe 14. jan 2009, 19:11 (CET)

Artister og Under Genre[rediger kildetekst]

der er flere Undergenre inde for trance så ja jeg syntes også det burde slettes

samt artisterne for der findes jo flere Tusindere af Trance dj's (Skrev Maffaw2 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Lær at stave![rediger kildetekst]

Det er op til flere gange at jeg har rettet denne artikel nu, efter der er en eller flere der ikke kan skrive ordenligt. Husk det! :) (Skrev 62.243.180.25 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så vidt jeg kan se er der ingen grund til at skyde med spredehagl. "Synderen" er såmænd Bruger:87.59.123.121. --|EPO| COM: 9. aug 2009, 16:35 (CEST)