Diskussion:Trinitatis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Burde man ikke lave en henvisning til Trinitatis Kirke, som vist nok i daglig tale blot omtales som Trinitatis? Jeg ved godt, at vi ikke har en artikel om kirken endnu, men så har vi da forberedt os til det. Mvh Frank R - 15. aug. 2005 - kl. 17.52

Det skal så nok nærmest være en henvisning til en flertydig side. Der er flere kirker, som hedder Trinitatis. --Troels Nybo 15. aug 2005 kl. 18:18 (CEST)

Gud som person?[rediger kildetekst]

Kan man omtale Gud som en (eller flere) personer, med ordene "et udtryk for de tre personer i Guds væsen." (Skrev Erban (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er et rigtig godt spørgsmål, men svaret er "ja - det er bare omdiskuteret, hvad det nærmere betyder". --Palnatoke 19. feb 2007 kl. 11:54 (CET)