Diskussion:Turisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kunne man ikke sige at H.C. Andersen er et dansk eksempel på en tidlig turist? Mvh Malene Thyssen 26. jul 2005 kl. 23:12 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

C960657 satte slettemarkør DeleteImage:The_Little_Mermaid_4.jpg: adding {{delete}};

-- CommonsTicker 17. feb 2007 kl. 19:13 (CET)

Mangler definition på hvad turisme er[rediger kildetekst]

Der mangler en definition på, hvad turisme faktisk er. Indledningen undlader at definere det og antager, at man ved det. Men en encyklopædi skal også skrive det tilsyneladende indlysende, for ofte er det slet ikke så let at definere hvad et begreb egentlig dækker. Det er også derfor jeg blot skriver en note om det her, da jeg ikke lige på siddende rumpe kan beskrive, hvad turisme egentlig er. Selv Den Store Danske har visse problemer med at definere det, da den fx skriver at det er "forhold, der vedrører rejsevirksomhed", hvilket jeg ikke mener er korrekt (der findes rejser, der intet har med turisme at gøre; rejsevirksomhed er ikke det samme som turisme). --Jhertel (diskussion) 4. mar 2017, 17:57 (CET)