Diskussion:Turnus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

turnus er den gamle ordning som varede 1,5 år. Som blev afløst af den nye KBU (klinisk basis uddannelse). Uddannelsen giver adgang til det samme, men KBU er underlagt 4 års reglen, turnus er ikke underlagt 4 års reglen. Derfor indeholder denne siden en dårlig sammenblanding mellem den gamle og nye ordning. Bør rettet til.(Skrev 90.184.190.233 (diskussion • bidrag) 27. dec 2013, 23:58‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er ganske for ringe, I er nødt til at dele tingene op, Turnus og KBU er to forskellige ting, hvor man ville noget forskelligt.

Det er to ganske seperate artikler samt ordninger. De giver dog begge "ret til selvstændig virke".

--90.184.190.233 14. jan 2014, 09:37 (CET)

Hele konceptet går ud på at folk deltager, så der er ikke noget "i". Ret artiklen til og find kilder, hvis du mener der mangler noget eller der er noget beskrevet forkert. TherasTaneel (diskussion) 14. jan 2014, 15:41 (CET)