Diskussion:Tyren fra Bronx

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hmmmm..... Det kan godt være den ved udgivelsen gik under navnet Tyren fra Bronx (Jeg vil nu gerne se lidt bevis på at den faktisk har gjort det, da jeg kun får 6 sider frem når jeg googler "tyren fra bronx), men i dagens Danmark vil jeg nu mene at den går under navnet Raging Bull. Se f.eks. Scope, Det Danske Filminstitut og Cinemazone. Jeg mener derfor at den skal flyttes tilbage. --Peter Andersen 24. jul 2009, 23:20 (CEST)

En hel del amerikanske film går i dag under de engelske/amerikanske navne (hvilket de efter min mening også burde), men dette gør det jo ikke mere rigtigt. Men hvis den skal flyttes tilbage til den engelske titel er der en hel del andre artikler som er navngivet forkert. Moderne trends og forkærlighed for originaltitler ændrer jo ikke på fortiden. Men igen, jeg kan jo godt se din pointe, desuden eksisterer Star Wars - A New Hope jo heller ikke under den oprindelige danske titel Stjernekrigen. Så for min skyld kan vi da godt rykke filmen tilbage til Raging Bull. - Sarmundo 25. jul 2009, 22:20 (CEST)