Diskussion:UNICEF

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
FN Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt FN, et forsøg på at koordinere oprettelsen af FN-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Malene, - Mht. IGO ser det ud til at man på dansk (norsk, svensk) bruger mellemstatslig organisation. På den anden side kan man mene at IGO kan bruges også på dansk, da det jo netop er et internationalt fænomen. I den danske Wikipedia har vi allerede NGO, som vel ikke støder nogen.

Bortset fra rene bagateller har jeg kun et tvivlspunkt til den udmærkede artikel: donationer fra regeringer og private donorer. RO kender både donor og donator, men siger intet om en evt. betydningsforskel. Mig forekommer det at donor især bruges om hvem der donerer blod, organer osv., og jeg ville foretrække donator om filantroper o.lign.

Sebastjan 11. dec. 2005 kl. 10:00 (CET)

ja det har du ret i, jeg omskriver straks. Tak for kikket :-) Mvh Malene Thyssen 11. dec 2005 kl. 12:49 (CET)
Jeg synes nu ellers ordet donor er ganske brugbart i situationen. Men det er vel »grimt« at have to næsten ens ord i samme sætning, så jeg tror jeg retter det til givere. /JeppeSN 11. dec 2005 kl. 16:55 (CET)
Helt ok med mig. Mvh Malene Thyssen 11. dec 2005 kl. 19:50 (CET)