Diskussion:Vævning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ikke særlig godt, men nu er artiklen da påbegyndt. Jeg vil prøve at få taget et par billeder næste gang jeg væver.

Hej Hannemark!
Tvært imod, det er en god og interessant artikel, men for os ikke-indviede mangler der - sandt nok - et par illustrationer. Som du kan se, har jeg været inde over din artikel (tag dig det endelig ikke nær!) og "wikificeret" den. Dvs., at jeg har sat skarpe parenteser (sådan) om de ord, der med fordel kan laves nye artikler om. Desuden har jeg anbragt artiklen i to kategorier, håndværk og beklædning, og til sidst har jeg fundet (på den engelske wikipedia) fundet frem til adresserne på de tilsvarende søsterartikler på andre sprog. Det kunne måske være interessant for dig at kigge lidt på dem. Måske giver de stof til mere, der skal med i den danske artikel.
PS. Husk at signere dine indlæg på diskussionssiden. Du kan se en række ikoner oven for skrivefeltet, og ved et klik på den, som er nr. to fra højre, signerer du helt automatisk. Fikst ik'?
Mvh.--Sten Porse 27. jul 2006 kl. 20:09 (CEST)