Diskussion:VM i håndbold (mænd)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen VM i håndbold (mænd) er kandidat til at blive lovende artikel. Hvis du ikke har ydet væsentlige bidrag til artiklen, kan du enten bekræfte eller afvise denne nominering som foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler.

Huskeliste for VM i håndbold (mænd): rediger · historik · overvåg · opdater

Jeg har rettet lidt i indledningen, hvor der blandt andet var forskellige måder at henvise til årstal på ('xx eller xxxx - det sidste bør foretrækkes).

  • Jeg rettede også landenavne-links til links til de nationale håndboldforbund. Jeg har ikke tjekket, hvad der ellers bruges i artiklen, men jeg vil anbefale, at dette gøres konsekvent. Brug gerne {{hhold}}.
  • Jeg har lidt svært ved at se, at de danske bedrifter skal have et særskilt afsnit i indledningen. I mange andre tilfælde argumenterer vi for, at vi ikke skriver en Danmarks-wikipedia, men en wikipedia på dansk, hvorfor danske forhold ikke skal fremhæves specielt. En mulighed vil være at lave en supplerende titel: Danmark ved VM i håndbold (mænd) i lighed med Danmark ved OL og så sætte et link ind et eller andet sted.

Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. apr 2021, 10:09 (CEST)

  • Bruger:Amjaabc Delen med Danmark er jeg kun delvist enig i. Som jeg læser Politikker og normer er der en accept af at det danske sprogs wikipedia har lidt ekstra fokus på Danmark. Min tolkning er at det må formodes at læsere der læser på dansk interesserer sig særligt for hvordan det er gået Danmark. Grønlands debut er også særskilt nævnt af samme grund, da dansk også er meget udbredt der. Det er jeg selv meget enig i, så længe der er nok artikel udenom så den danske vinkel kun er et supplement. Lige hurtigt er det mere reglen end undtagelsen at der er særlige afsnit med danske præstationer, fx Tour de France#Danske præstationer, Europamesterskab (fodbold)#EM-slutrunder gennem tiden og Olympiske lege#Danske præstationer. --Santac (diskussion) 13. aug 2021, 09:18 (CEST)
    Jeg har (trods min lidt kategoriske kommentar ovenfor) ikke store følelser for, at DK ikke kan være lidt fremhævet med et specielt afsnit. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. aug 2021, 12:47 (CEST)
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det har ikke den store betydning, men ville Verdensmesterskab (herrehåndbold) ikke være en mere naturlig titel? --Heelgrasper 3. feb 2006 kl. 17:32 (CET)

Jeg hælder mere til én af følgende betegnelser: VM i håndbold (mænd) eller VM i håndbold (herrer). --Henrik Hansen 4. feb 2006 kl. 19:47 (CET)
Jeg stemmer på VM i håndbold (mænd)--Morten LJ 5. feb 2006 kl. 19:43 (CET)
Det får også min stemme. Santac 5. feb 2006 kl. 19:46 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Flag_of_Brazil.svg:

Megapixie satte slettemarkør Template deletion requestTemplate:PD-BrazilGov: Template deletion.(diff); Images:

-- CommonsTicker 1. feb 2007 kl. 07:13 (CET)