Diskussion:VM i håndbold 2003 (kvinder)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen indeholder ikke andre oplysninger end resultatet af Danmarks tre første kampe ved VM i håndbold 2003. Artiklen er så mangelfuld, at den ikke kan siges at handle om titlen. Artiklen bør enten skrives forfra eller slettes.--Henrik Hansen 14. dec 2005 kl. 15:25 (CET)

Den behøver vel ikke direkte at blive skrevet forfra, men den bør udvides, så den rummer information om, hvem der gik videre til mellemrunden, semifinaler osv. Forholdet til Verdensmesterskab (håndbold damer) bør også overvejes. I princippet er det udmærket med en artikel om de enkelte slutrunder, men denne bærer præg af POV (kun Danmark er tilsyneladende interessant) og mangler, der delvist er en følge deraf. --Heelgrasper 14. dec 2005 kl. 16:42 (CET)