Diskussion:Vagttårnet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Da vagttårnet i brede kredse er et nærmest ukendt blad, bør denne artikel igen skrives sammen med den oprindelige artikel, Jehovas Vidner.MrDee 5. apr 2011, 09:58 (CEST)

Personligt mener jeg, at navnet kendes af ganske mange. Desuden er der rigeligt med potentiale i denne artikel til at opretholde selvstændigheden, hvilket den eksisterende tekst også viser. Derimod mener jeg, at artiklen bør flyttes til navnet "Vagttårnet", der er det mest kendte navn for bladet. --|EPO| COM: 5. apr 2011, 10:16 (CEST)
Den engelske udgave af Wikipedia har ligeledes en hel artikel om bladet: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Watchtower. Desuden er vagttårnet ikke et nærmest ukendt blad. Det ligger på nummer 1(sammen med sit søster blad der er nummer 2) på listen over verdens mest udbredte blade:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_magazines_by_circulation. --|Michael Krog| COM: 14. apr 2011, 13:09 (CEST)
Bladet bliver ikke i sig selv kendt af at være trykt i et stort oplag, men det er kendt af alle, der har haft Jehovas Vidner på besøg. Jeg flytter lige artiklen til det korte navn. --Palnatoke 14. apr 2011, 14:05 (CEST)
Jeg forstår godt at nogle ikke er så glad for JEhovas vidner, og der har jeg sådan set heller ikke problemer med, en hver har ret til sin mening. Men da i alle store Wikipediaer er lavet et seprat emne til bladet viser at det ikke bare er reklame. Jeg vil dog gerne spørge Palnatoke, om det ikke er muligt at flytte den tilbage til dets oprindelige navn, og at Vagttårnet bliver et redigeringslink til den, da bladet i sin fulde lengte er Vagttårnet - Forkynder af Jehovas Rige, som man også har på nl. de. no. pl. pt osv. Jeg ved godt at den engelske også bruger den forkorte form, men jeg har bare den ønske at vi bruger den lange betegnelse. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 14. apr 2011, 15:25 (CEST)
"Forkynder af Jehovas Rige" er blot en undertitel, som der ikke er grund til at have med. --Palnatoke 14. apr 2011, 15:37 (CEST)