Diskussion:Valdemar Atterdag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"De katolske bisper var meget glade for kongen ..."

Der var vel ikke andre bisper, der var relevante for Danmark i 1300-tallet? --Palnatoke 11. nov 2004 kl. 21:37 (CET)

Nej, ortodoksien var ikke på mode i Danmark. :) Valentin 11. jun 2007, 00:00 (CEST)

rigsbanner[rediger kildetekst]

og i løbet af kort tid vajede Dannebrog, som Valdemar havde gjort til rigsbanner

At Dannebrog var rigsbanner på den tid virker overraskende.Jesper7 (diskussion) 2. mar 2013, 20:57 (CET)

Begge paver?[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt tænke mig at få navn på disse paver, men Pave Urban 5. lader til at have været den eneste. Han var pave fra 1362 til 1370. Det meste af tiden var han i Avignon, men 1367-70 var han i Rom, hvorfra han vendte tilbage til Avignon tre måneder før sin død. Det er i alt fald, hvad en:Pope Urban V fortæller. Skismaet med én pave i Rom og én i Avignon kom først i 1378. --Palnatoke (diskussion) 19. apr 2014, 07:09 (CEST)