Diskussion:Bosniske pyramider

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Visočica)
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Et område kendt som Visocica hill" - nej, nej, nej. Det er et område, hvis navn på engelsk oversættes til "Visocica hill". Jeg ved ikke hvad der står i den bosniske og den tjekkiske artikel, men "Visocica hill" ses ikke. --Palnatoke 23. apr 2006 kl. 14:40 (CEST)

Hej Palnatoke - det skulle nu være rettet til. --Glenn 23. apr 2006 kl. 15:18 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Ahonc slettede Image:Dolinapiramida.jpg: In category [[:category:Unknown as of 23 May 2008|Unknown as of 23 May 2008]]; no license;

-- CommonsTicker 31. maj 2008, 00:17 (CEST)[svar]

Bosniske Pyramide[rediger kildetekst]

Den Bosniske Pyramide er ikke en bakke. Men en ægte Pyramide fremstillet af beton for mere en 30000 år siden Jeg har selv besøgt stedet i 2019. Dem som er i tvivl kan selv besøge stedet / Henrik Hsandal (diskussion) 2. jun 2020, 18:39 (CEST)

Et udsagn om, at bakken er en "ægte" pyramide af beton fremstillet for mere end 30.000 år siden, kræver andre kilder, end at du har besøgt stedet i 2019. --Pugilist (diskussion) 3. jun 2020, 11:52 (CEST)