Diskussion:Vojvodina

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Bobby.

Linket Serbien i teksten viser hen til den forhenværende stat, mens teksten taler om de nuværende forhold. Skal teksten ændres? --Brams 27. nov 2005 kl. 15:00 (CET)

Hej Brams

Vojvodina har altid været autonomt område i Serbien – både i den nye og i den gamle stat. Hilsen --Bobby 27. nov 2005 kl. 15:06 (CET)


Hej Bobby.

Jeg sætter lige den omtalte sætning ind her, så kan jeg bedre forklare, hvad jeg mener:

Her taler vi om Vojvodina i nutid. Når man trykker på linket Jugoslavien (her eller oppe i teksten), får man ikke en beskrivelse af en nuværende stat, men af det gamle Jugoslavien. Skulle linket i stedet have ført til Serbien og Montenegro, så linket skulle have set sådan ud: Jugoslavien (peg på linket for at se)?

Det er vigtigt for forståelsen, at disse links fører de rigtige steder hen, derfor spørgsmålet: Er Vojvodina en autonom provins i et nuværende Jugoslavien? Hvis ja, skal der ikke linkes til det gamle Jugoslavien. Ligeledes skal der heller ikke linkes til det gamle Serbien.

Kunne der i stedet stå:


Hej Brams.

Prøv lige at tjekke de første 3 linier, som jeg har lavet lidt om på. Jeg håber at det er ok? Mvh--Bobby 27. nov 2005 kl. 20:24 (CET)


Hej Bobby.

Jeg har kigget - prøv at se, jeg lavede også lidt - mon vi ikke ved fælles hjælp kom til et resultat nu? --Brams 27. nov 2005 kl. 20:52 (CET)


Hej Brams.

Ingen panik fra min side :) mvh --Bobby 28. nov 2005 kl. 00:13 (CET)