Diskussion:Washington D.C.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

jeg har set på en hjemmeside at der skulle være omkring 550.000 indbyggere i Washington D.C. Jeg er kun 12 og ved derfor ikke hvad jeg skal tro. kan i ikke undersøge det for mig??? Mvh Frederik

Læs artiklen, Frederik - den siger faktisk at der er 563.384 indbyggere i selve distriktet. --Palnatoke 1. feb 2005 kl. 19:00 (CET)
Som du kan se ligger de meget tæt på hinanden de 2 tal. Det er sikkert bare en afrundelse af tallet. Det kan også være at det er forskelligt hvornår tællingen er lavet !

Bruger:Msndsm 24. nov 2006 kl. 17:58 (CET)

Det kan ikke være korrekt, at borgmesteren hedder både Anthony Williams (1. afsnit) og Adrian Fenty (taxoboksen).JKrons 12. jul 2007, 22:24 (CEST)

Hvad står D.C. for i "Washington D.C."

Jeg synes, det vil være fint, hvis nogen kan tilføje denne oplysning. Tak.

Det gør der allerede. Se det fremhævede skrift i starten af artiklen. --Masz () 1. sep 2009, 07:35 (CEST)

Fejl i kortet[rediger kildetekst]

Kortet i factboksen til højre skulle vise Washington D.C.'s beliggenhed. Det er imidlertid blot et kort over USA uden en markering af byen. Mvh Mathi94.

Det havde du da ret i; det var fordi koordinaterne var angivet forkert, men nu er det blevet rettet. Mvh. Arne (Amjaabc) 9. apr 2011, 22:52 (CEST)