Diskussion:Wii

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Wii er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Wii: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Rette stave- og grammatiske fejl. (Seperat staves Separat ol.)
  • Problem med sætningen "...samt opfange bevægelser i tredimensionel tre dimensioner."
  • Problemer med sammenskrevne ord, faktisk er alle ord, der burde være sammenskrevne, i to ord (Stil guide - Stilguide ol.)
  • Problemer med oversættelsen af afsnittet Lancering.
    • Eks. United Kingdom er Storbritannien på dansk.
  • Savner forklaring på "den 7. generation".
  • Problemer med engelske for og danske til i afsnittet "Tekniske problemer"
  • Afsnittet Forældre kontrol skal hedde Forældrekontrol
  • Der mangler afsnit om modtagelse og softwarebibliotek.
  • Nogle af referencerne er ugyldige, det skal de ikke være.


Maskinens officielle titel er tilsyneladende "Wii", ikke "Nintendo Wii". Flytning til "Wii" er allerede blevet vedtaget på de engelske, svenske, norske og tyske (mfl.!) udgaver af Wikipedia, så hvorfor ikke følge trop? --ReTarding 26. aug 2006 kl. 12:15 (CEST)


Jeg er selv ejer af en Wii, og jeg er medlem på diverse Nintendo-forums, og jeg har erfaret mig, at den ikke kan spille DVD'er. Jeg ser lige, om jeg kan rette det.
Mange gange undskyld. Det var mig der tog fejl. Den kan spille formatet DVD, men den har ikke det der skal til, for at afspille DVD-film. Det er nu rettet tilbage igen. --Dynemand 15. jun 2007, 16:38 (CEST)

Ibrug-skabelonen er sat på da jeg gerne vil have lidt tid til at oversætte artiklen, derefter nominerer jeg den til LA, samtidig med at jeg piller skabelonen af siden, så alle kan være med til en evt. evaluering, samt GA-nominering. Har ikke så frygtelig meget tid, derfor vil jeg gerne have den på en månedstid, det vil sige til mellem 1-9 okt. eller deromkring. Håber det er ok med folk :)--Chrallle 23. sep 2008, 20:31 (CEST)