Diskussion:Wiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.



Hvordan flertalsbøjes wiki på dansk?[rediger kildetekst]

I forbindelse med lanceringen af Wiki-bloggen (http://www.computerworld.dk/tag/Wiki-bloggen) på cw.dk, hvor der skrives: "Hvad skal vi med wikis?" kom jeg til at tænke på hvad den rigtige flertalsbøjning mon er?

http://dsn.dk/ er selvfølgelig ikke til megen nytte her (endnu) :-)

--SteffenPoulsen 24. jan 2007 kl. 23:53 (CET)

Det er vel wikier - der synes ikke at være grund til engelsk bøjning. --Palnatoke 14. mar 2007 kl. 14:48 (CET)

Jeg er blokeret og skal kontakte en administrator. Det kan jeg ikke, fordi jeg er blokeret. Madglad, der har trukket sig tilbage, henviser til en tidligere adresse. Jeg har senest haft artikler, men den er optaget. Er Wiki et lukket selskab til gensidig ros med tildeling af medaljer, eller er Wiki et leksikon for brugerne?94.145.9.187 18. mar 2019, 19:01 (CET)

Prøv at kontakte en administrator på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. Vh. SorenRK (diskussion) 18. mar 2019, 19:10 (CET)